Användarvänligt bokningssystem i Växjö  

Vill du investera i ett smidigt och användarvänligt bokningssystem? Telesystem monterar och installerar bokningssystem som underlättar för din dagliga verksamhet. Med en användarvänlig färgskärm som exempelvis placeras vid trappuppgången kan fastighetsägaren kommunicera med alla i fastigheten. Här kan de boende gå in och göra bokningar, ta del av allmän information och trapphusregister. Vi hjälper konferensanläggningar, företagshotell och bostadsrättsföreningar i Växjö med ett enkelt och smidigt bokningssystem som underlättar för såväl ägaren som för besökare och övriga personer som befinner sig i fastigheten. 

Fördelar med ett bokningssystem

  • Visa meddelande och information
  • Flexibelt och anpassningsbart
  • Tillgång till en bokningsportal 
  • Visa trapphusregister

Anpassningsbart för din verksamhet

Vi vet att olika verksamheter har olika behov och därför erbjuder vi skräddarsydda helhetslösning för just din verksamhet. Oavsett om du önskar ett enkelt bokningssystem med porttelefoni eller ett avancerat system med digital informationstavla och bokning av tvättstuga, bastu eller övernattningsrum så kan vi hjälpa dig.  

Installation och underhåll

Telesystem i Växjö har lång erfarenhet av allt från enkla till större och mer omfattande bokningssystem. Våra certifierade tekniker hjälper dig hela vägen från planering till komplett installation och service. Vi jobbar ständigt med att utvecklas, förbättras och uppdateras för att du som kund ska känna dig trygg med oss som leverantör. 

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig?

Telesystem installerar och underhåller kompletta bokningssystem till företag, konferensanläggningar och bostadsrättsföreningar i Växjö med omnejd. Vi har lång erfarenhet i branschen och erbjuder allt från enkla till större och avancerade system. Välkommen att kontakta oss på Telesystem i Växjö för en kostnadsfri offert på bokningssystem. 

Kontakt

Ljungadalsgatan 2 A
352 46 Växjö

Utdelningsadress:
Box 3077 350 33

Telefonnummer:
0470-740102

Telefaxnummer:
0470-740103

E-postadress:
info@telesystem-vxo.se