Skydda företaget med ett inbrottslarm

Har du haft inbrott eller vill känna dig trygg med ett säkert larm? Ett inbrottslarm är en lönsam investering för att förebygga inbrott, sabotage och skadegörelse. Telesystem i Växjö är din säkerhetspartner med lång erfarenhet av inbrottslarmanläggningar till företag, fastigheter, gallerior och butiker i Växjö med omnejd. Oavsett om du behöver ett nytt system eller vill ha mer information om inbrottssäkerhet kan du vända dig till oss. Vi är specialister på inbrottslarm och hjälper dig hela vägen från planering, montering till komplett installation och service.

Trygghet med inbrottslarm

För vissa verksamheter finns det krav på att ett inbrottslarm eller liknande säkerhetssystem finns installerat i byggnaden. Vi skräddarsyr en helhetslösning efter din verksamhets förutsättningar och behov. Genom noggrann planering, montering och installation får ditt säkerhetssystem maximal effekt. Med oss som säkerhetspartner kan du känna dig trygg med att du har ett väl fungerande inbrottslarm. 

Installation och service

Telesystem i Växjö monterar, installerar och servar inbrottslarm som skydda din fastighet från inkräktare. Oavsett om du är i behov av en enkel eller mer omfattad säkerhetsanläggning så kan vi hjälpa dig. Vi garanterar att utförda installationer är godkända av försäkringsbolag och myndigheter. Våra certifierade tekniker levererar anpassade lösningar som underlättar för dig som kund. 

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig?

Telesystem i Växjö är din säkerhetspartner med lång erfarenhet av larm till företag, fastigheter, gallerior och butiker i Växjö med omnejd. Vi skräddarsyr en helhetslösning utifrån din verksamhets förutsättningar och behov. Känn dig trygg med en inbrottslarmanläggning som är säkert monterat och installerat av våra certifierade tekniker. Välkommen att kontakta oss för att få hjälp med montering och installation av inbrottslarm.

 

 

 

 

Kontakt

Ljungadalsgatan 2 A
352 46 Växjö

Utdelningsadress:
Box 3077 350 33

Telefonnummer:
0470-740102

Telefaxnummer:
0470-740103

E-postadress:
info@telesystem-vxo.se