Din installatör av kamerasystem i Växjö

Vill du investera i ett kamera- eller CCTV-system som ger dig full kontroll över din verksamhet i Växjö? Telesystem är din certifierade säkerhetspartner med lång erfarenhet av kameraövervakning till olika företag, lager och butiker i Växjö med omnejd. Behovet av kameraövervakning ökar allt mer på den svenska marknaden och med modern teknik är det möjligt att förebygga inbrott och skadegörelser. Vi är experter på kameraövervakning och hjälper dig hela vägen från planering, montering till komplett installation och service.

Lång erfarenhet av kamerasystem

Med lång erfarenhet av CCTV- och kameraövervakning samt certifierade tekniker kan du vara säker på att du är i trygga händer. Vi hjälper ditt företag att identifiera säkerhetsrisker och övervakningsbehov. Tillsammans med ledande leverantörer kan vi hitta trygga helhetslösningar med visuella kameror eller värmekameror. Telesystem hjälper dig med ett komplett kamerasystem som skydda ditt företag mot inbrott, stöld och skadegörelse.

Vad säger lagen om kameraövervakning?

Syftet med lagen för CCTV- och kameraövervakning är att se till så att kameraövervakningsintresset för att förebygga inbrott, skadegörelser och olyckor är större än intresset för den enskildes integritet. Oavsett om allmänheten har tillträde till platsen eller inte så gäller kameraövervakningslagen. Det innebär att man behöver ansöka om ett tillstånd och se till att övervakningen bedrivs enligt lag med hänsyn till den enskildes personliga integritet.

Att tänka på:

  • Vad ska ditt CCTV- eller kamerasystem användas till?
  • Vart ska kamerasystemet monteras?
  • Vem ska ansvara över övervakningen?
  • Vilka lagar och regler som gäller för kameraövervakning

Installation och service

Telesystem i Växjö har lång erfarenhet av både enkla och avancerade kamerasystem. Vi vet att olika företag har olika behov och därför erbjuder vi CCTV- och kameraövervakning som är skräddarsydd utifrån din verksamhet. Våra certifierade tekniker levererar anpassade helhetslösningar som underlättar för dig som kund. Vi hjälper dig hela vägen från planering, montering till komplett installation och service. Med oss som säkerhetspartner kan du känna dig trygg med att du har ett väl fungerande kamerasystem. 

Önskar du en kostnadsfri offert?

Behovet av både CCTV- och kameraövervakning ökar allt mer på den svenska marknaden och med modern teknik är det möjligt att förebygga inbrott och skadegörelser. Vi är din certifierade säkerhetspartner med lång erfarenhet av kameraövervakning till olika företag, lager och butiker. Välkommen att kontakta oss på Telesystem i Växjö för en trygg installation av ett komplett kamerasystem.

Kontakt

Ljungadalsgatan 2 A
352 46 Växjö

Utdelningsadress:
Box 3077 350 33

Telefonnummer:
0470-740102

Telefaxnummer:
0470-740103

E-postadress:
info@telesystem-vxo.se