En tryggare vardag med brandlarm

Ett pålitligt brandlarm är en viktig faktor för en trygg och säker vardag. Telesystem installerar och underhåller kompletta brandlarmsystem till industrier, gallerior, företag och fastigheter i Växjö med omnejd. Ett brandlarm som tidigt upptäcker en brand kan rädda liv och minimera skador på egendom och miljön runt om. Varje sekund dyrbar och därför är det viktigt med en kvalitativ brandlarmanläggning, rätt installation och regelbundna kontroller. Vi är specialister på brandlarm och hjälper dig hela vägen från planering, montering till komplett installation och service.

Vi kan brandsäkerhet

Telesystem i Växjö erbjuder installation av allt från enkla till mer omfattande brandsäkerhetssystem. Tillsammans med ledande leverantörer kan vi hitta trygga helhetslösningar för bästa brandskydd i olika miljöer. Med lång erfarenhet i branschen och certifierade installatörer kan du vara säker på att du är i trygga händer. Vår ambition är alltid att genom en säker installation och trygga kontroller öka brandsäkerheten hos våra kunder. 

Brandlarm kopplat till larmcentral

En automatisk brandanläggning ska upptäcka en brand så tidigt som möjligt att man kan ta till åtgärder för att släcka branden. Därför är det viktigt att se till att ha en högkvalitativ brandlarmanläggning för både din och dina medarbetares säkerhet. Dessutom är det viktigt att se till att brandlarmen är kopplat till räddningstjänsten. För vem ska larma brandkåren om varken du eller någon annan på företaget är där?

Installation och service

När kontrollerades din fastighets brandlarm senast? Oavsett var och hur fastigheten är placerad är det nödvändigt med en god brandsäkerhet. Därför är det viktigt att brandlarm underhålls med regelbunden service. Det gäller även för större företag, gallerior, bostadsrättsföreningar och kommuner. När olyckan är framme kan det vara livsavgörande om brandvarningssystemet har genomgått regelbundna service eller inte.

Behöver du hjälp med att se över brandsäkerheten?

Med ett brandlarm som tidigt upptäcker en brand kan rädda liv och minimera skador på egendom och miljön runt om. Vår ambition är alltid att genom en säker installation och trygg service öka brandsäkerheten hos våra kunder. Välkommen att kontakta oss på Telesystem i Växjö för en trygg installation och service av brandlarm.

 

Kontakt

Ljungadalsgatan 2 A
352 46 Växjö

Utdelningsadress:
Box 3077 350 33

Telefonnummer:
0470-740102

Telefaxnummer:
0470-740103

E-postadress:
info@telesystem-vxo.se