Driftsäkert passersystem i Växjö 

Dags att ersätta nycklarna med ett enkelt och driftsäkert passersystem? Med ett bra passersystem får du mer kontroll över din fastighet. Telesystem i Växjö har lång erfarenhet och kunskap av olika säkerhetssystem i branschen. Vi installerar och underhåller kompletta system till bostadsrättsföreningar, gallerior, företag och fastigheter i Växjö med omnejd. Vi är specialister på passersystem och hjälper dig hela vägen från planering, montering till komplett installation och service. 

Fördelar med passersystem

  • Underlättar nyckelhanteringen 
  • Tillträde till endast vissa dörrar
  • Inga dyra låsbyten vid förlust av nyckel
  • Kontroll över vem som har passerat
  • Tillträde vid endast vissa tider

Enkelt och säkert 

Med ett passersystem kan du med enkelhet styra vilka som har tillträde till lokalerna och under vilka tider. Dessutom slipper du oroa dig över kopierade nycklar och dyra låsbyten. Skulle någon tappa bort tagen till passersystemet är det bara att spärra och aktivera en ny. Med ett inbyggt larm kan du dessutom känna dig trygg med att dörren alltid är stängd och att larmet aktiveras direkt om någon skulle försöka ta sig in. 

Installation och service

Med oss som säkerhetspartner kan du känna dig trygg med att du har ett väl fungerande passersystem. Vi erbjuder montering och installation av allt från en enstaka dörr till flera i hela fastigheten. Tillsammans med ledande leverantörer och välkända märken skräddarsyr vi helhetslösningar utifrån din verksamhets förutsättningar och behov. Vi jobbar ständigt med att utvecklas, förbättras och uppdateras för att du som kund ska känna dig trygg med oss som leverantör.    

Önskar du en offert på installation och service?

Telesystem installerar och underhåller kompletta säkerhetssystem till bostadsrättsföreningar, gallerior, företag och fastigheter i Växjö med omnejd. Vi har lång erfarenhet och kunskap av olika passersystem i branschen. Välkommen att kontakta oss på Telesystem i Växjö för ett kostnadsfritt prisförslag på passersystem till din fastighet.

Kontakt

Ljungadalsgatan 2 A
352 46 Växjö

Utdelningsadress:
Box 3077 350 33

Telefonnummer:
0470-740102

Telefaxnummer:
0470-740103

E-postadress:
info@telesystem-vxo.se