Telesystem – Din larmexpert i Växjö

Telesystem AB grundades 2005 och har lång erfarenhet av olika säkerhetssystem och larmanläggningar. Vi projekterar och installerar inbrottslarm, passersystem, kameraövervakning och brandlarm, men utför även andra nätverksinstallationer och elarbeten. Tillsammans med ledande leverantörer och välkända märken skräddarsyr vi helhetslösningar utifrån olika verksamheters förutsättningar och behov. Vårt mål är att genom noggrann montering, säker installation och högkvalitativ service öka tryggheten och säkerheten hos våra kunder.

Lång erfarenhet i branschen

Med lång erfarenhet och certifierade installatörer kan du vara säker på att du är i trygga händer. Våra tekniker hjälper dig med allt från installation av enkla till stora och avancerade anläggningssystem. Vi jobbar ständigt med att utvecklas, förbättras och uppdateras för att du som kund ska känna dig trygg med oss som leverantör.

Skräddarsydda helhetslösningar

Telesystem erbjuder skräddarsydda helhetslösningar utifrån företags olika förutsättningar och behov. Hos oss får du hjälp med helheten vilket innebär att du endast behöver en aktör som har ansvaret för hela projektet. Vi hjälper dig hela vägen från planering, montering till komplett installation och service.

Dig som kund i fokus

Vi är noga med att alltid sätta kunden i centrum och tack vare vår erfarenhet och kunniga personal kan vi utföra prisvärda kvalitetsarbeten. Genom en stor lyhördhet och noggrannhet anpassar vi våra system utifrån dina förutsättning och behov. Vi är måna om att ha en nära kommunikation med dig som kund för att komma fram till en helhetslösning som du känner dig trygg med.

 

Kontakt

Ljungadalsgatan 2 A
352 46 Växjö

Utdelningsadress:
Box 3077 350 33

Telefonnummer:
0470-740102

Telefaxnummer:
0470-740103

E-postadress:
info@telesystem-vxo.se